Var på Kino og så NEVER SAY NEVER!!!!!

Hei<3

Som jeg skerv for noen dager siden skulle  jeg på kino og se never say never (premieren)!!!

Og vel Sadaf,Sofie og jeg var og så på den på Onsdag(16.mars).

Vel det som skjedde da  vi kom frem så hadde  vi super-god-tid, så vi bestemte  oss  for  og slappe  av litt før  vi kjøpte  hva  vi skulle  ha  i  kiosk `en , men  hehe  vi begynnte  og få  litt dårlig tid så vi kjøpte  hva ville  ha i kiosken, men så  måtte sadaf på do så hun gikk  bort til do`en, gjett hva  når  sadaf(+++ sofie og meg) kom bort så var det sykt stor  kø  for  og gå inn så sa Sofie  at vi heller  bare  burde gå å stille  oss  i  kø  for  og komme  inn  til   plassene  våres ,og det gjordevi. Først  gikk  vi til de  settene vi trodde var  væres  men det var sykt dårlig plass, så  vi skjekket igjen  og fant ut  at vi satt feil (heldig vis), da  vi kom til de  riktige  plassene våres var jeg sykt  happy pga det var sykt bra  plass<3.

Når  filmen skulle  starte  så skjedde  det en  teknisk-feil så bare lyde  kom  og ikke  filmen ):,så det kom en damen og en  man  inn  og sa. " vi har noen  tekniske problemer men vi ser hva  vi får  gjort" også gikk de  ut igjen.Det  gikk en stud og lyden  kom men ikke filmen):, til slutt kom manene  igjen  og så at filmen ikke  ville  gå  så vi måtte  g til  kiosken  og stemple billetene våres sånn at vi  kunne  komme  tilbake  en annen dag :( , og vel  da alle  begynnte  og gå ut an sallen begynnte  filmen (: og alle  bare løp  tilbake  til plassene sine!!. Det  gikk en  litten  stund og filmen stoppa  igjen ): og alle  bare  begynnte  og rope: SAGA SUGER SAGA SUGER SAGA SUGER! + at noen  gikk men  ikke vi( Sadaf,Sofie  og meg) vi bare satt der og hadde  håpet om at filmen skulle  begynnet uten en feil og det gjorde det!!!.Hahaha  alle  begynte  og skrike: JUSTIN JUSTIN JUSTIN JUSTIN JUSTIN! . Til slutt kunne  alle  sitte  og se  på filmen i fred  og ro  hahaha not ja  filmen startet helt fint uten  stopp siste  gang men  vær  gang  justin kom begynnte alle og skrike og det var så sykt gøy +++ at det virket  som om det var en  ekte  konsert (altså at du var der) og vel  man fikk   øye  kontakt  med  Justin helle tiden !!!!.


han gjør så mye  for oss!!!

never say never

he is sooo cute !

 

 

 

 

-  har du  sett filem?

- er du en fan?
Én kommentar

Jenta med stillll!

27.mar.2011 kl.17:11

Nei jeg har ikke sett den men jeg skal snart se den <3

men så bra at filmen kom alikka vel

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

13, Oppegård

Hei ! Jeg er en jente på 13år. Jeg kommer stortsett til å blogge om hverdagen eller det som faller meg inn <3 Btw; Jeg D-I-G-G-E-R Justin Bieber ! Han er bare BEEEST <3<3<3<3<3

Kategorier

Arkiv

hits