Har lyst til og dra

Hei  jeg  vet ikke  hvorfor men jeg fikk virkelig lyst  til   og dra til  "Bermuda Tiranglet" Vet   ikke  hvorfor  men  jeg   fikk   lyst

 

 

 

hehe litt LOL innlegg men lever med det å :P

 
8 kommentarer

Ok

21.mai.2011 kl.14:06

HAHAHA!!!!!!!!! jeg ler meg til døde, men så teit at de vil dra ditt da! du vet vel at det er der for folk har forsvunnet! eller er det derfor du vil dra dit eller er du bare så dum at det ikke går annnnnn?????

olivia

21.mai.2011 kl.14:19

haha høres egentlig ganske gøy ut fortell meg om det (vis du drar ditt og overlever dag)

gleder meg til og høre

bwt: Dette er til ok: Hvorfor går du inn på andres blogger og bare gjør sånn at de får lyst til og drepe deg!? er det gøy synes du kanskje?

ok

26.mai.2011 kl.17:22

wow! (not) å du sletta meldingen(komentaren) jeg sendte men bare så du vet det jeg mente hvert ord jeg sa men vel jeg håper du får et godt liv i helvet ! for det er dit du skal!

hurpe! (not)

Oliva

26.mai.2011 kl.17:26

Kan du bare stikke fra denne bloggen!? jeg mener det er ikke noe godt med og slenge drit til andre folk du ikke skjenner (kanskje) men hva er liksom vitsen og gjøre sånne ting mot folk!

og jeg tror det er du som kommer til og havne i helvete og ikke hun som eier denne bloggen!

ok

27.mai.2011 kl.15:54

du som kaller deg Oliva du kommentere jo du også og jeg tror ikke akuratt at du har en blogg så bare hold skjeft du så plager ingen deg ;)

Josse

27.mai.2011 kl.22:19

Øhhh....du som kaller deg 'ok' driter deg litt vel mye ut med den derre skrivinga di...den er helt på trynet. Lær deg noe grammatikk vis du skal prøve å 'eie' noen i det hele tatt..

Sadaf

29.mai.2011 kl.23:58

For det første så er jeg helt enig med Josse! Lær deg Grammatikk a! Slik at folk faktisk skjønner hva du skriver!

Og for det andre.. Hva i hælvette er vitsen med å skrive dritt på andre sine blogger? Det er AINA sin blogg, og HUN bestemmer HVA hun skal skrive om, uten å bry seg om at andre skal skrive dritt om det! Jeg mener.. Ha litt selvrespekt til å faktisk si hvem du er i hvertfall, men du er så feig at det ikke er mulig. I det siste har du vært på bloggene våre og skrevet dritt til oss, men hva er vitsen? Du får INGEN ting ut av det! Fy faen as!

Aina

09.jul.2011 kl.15:19

eh...hva mener du med hurpe (not) ??? den skjønte jeg ikke

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

13, Oppegård

Hei ! Jeg er en jente på 13år. Jeg kommer stortsett til å blogge om hverdagen eller det som faller meg inn <3 Btw; Jeg D-I-G-G-E-R Justin Bieber ! Han er bare BEEEST <3<3<3<3<3

Kategorier

Arkiv

hits